ГЛАВА 3. СПАДКОВЕ ПРАВО В УКРАЇНІ ТА ФРАНЦІЇ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ ТА МІЖНАРОДНИЙ АСПЕКТ - Гончарова, Аліна В’ячеславівна (Спадкове право: національний, порівняльний та міжнародний аспекти. Українсько-англомовне науково-практичне видання, 2025)
3.1. Відкриття спадщини 863.2. Право на обов’язкову частку 873.3. Спадкування за законом 893.4.Усунення від спадкування 943.5. Право представлення 973.6. Спадкування за заповітом 993.7. Спадкування з іноземним елементом 1043.8. Відмова від спадщини та негідні спадкоємці 108