ГЛАВА 6. ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ ЛАТВІЙСЬКОГО СПАДКОВОГО ПРАВА У КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ СІМЕЙНИХ ВІДНОСИН - Роун, Дана (Спадкове право: національний, порівняльний та міжнародний аспекти. Українсько-англомовне науково-практичне видання, 2025)
6.1. Історія становлення спадкового права в Латвії 4106.2. Нормативно-правове регулювання спадкового права в Латвії 4116.2.1. Спадщина або спадкова маса 4116.2.2. Основи спадкового правонаступництва 4126.3. Обов’язкова та резервна частка спадщини 4206.4. Прийняття та відмова від спадщини, втрата прав на спадщину 4236.5. Права на інвентаризацію 4246.6. Позов про спадщину 4386.7. Реальний розподіл спадкової маси 4416.8. Майно без спадкоємців 4436.9. Спадкове провадження 4456.10. Реформа спадкового права в Латвії 4466.11. Нотаріальні послуги в Латвії 4526.11.1. Подвійна природа нотаріату латинського типу 4566.11.2. Приватноправовий характер латвійського нотаріату в поєднанні з належністю до судової гілки влади 457