(untitled) (Правові позиції Верховного Суду в кримінальному провадженні: монографія, 2024)
3.1. Правові позиції Верховного Суду, які стосуються провадження у суді першої інстанції ...1033.2. Правові позиції Верховного Суду стосовно провадження у суді апеляційної інстанції ...1543.3. Правові позиції Верховного Суду стосовно провадження у суді касаційної інстанції ...167