Глава 3. Правова природа доказування в процесуальних галузях права. Принципи доказування та стадії доказового процесу (Теорія доказового права: науково-практичний посібник (монографія), 2021)
§ 1. Правова природа доказування, його сутність та значення§ 2. Поняття доказування в теорії процесуального права§ 3. Принципи доказування та їх особливості§ 4. Доказування як психологічна, логічна, юридична та філософська категорії