Глава 6. Предмет та засоби доказування в різних галузях процесуального права (Теорія доказового права: науково-практичний посібник (монографія), 2021)
§ 1. Загальна характеристика предмета доказування та його особливості в різних галузях процесуального права§ 2. Доказування як процесуальна та психологічна діяльність суб’єктів доказового процесу§ 3. Місце матеріального і процесуального права у сфері доказового процесу§ 4. Правові позиції суб’єктів доказового процесу як основа до формування системи доказів з точки зору матеріального та процессуального права