Глава 8. Раціональність доказування та його стандарт (Теорія доказового права: науково-практичний посібник (монографія), 2021)
§ 1. Доказування як об’єктивна та суб’єктивна складова доказового процесу§ 2. Правила подання доказів та їх особливості§ 3. Судове доказування як процес пізнання змісту засобів доказування§ 4. Структура судових доказів та їх оцінка§ 5. Стандарт доказування та судова правотворчість, та їх особливості§ 6. Об’єктивна та відносна істина у процесуальному праві та межі доказування в різних галузях процесуального права