Глава 9. Дослідження та пізнання змісту доказів, їх оцінка та структура (Теорія доказового права: науково-практичний посібник (монографія), 2021)
§ 1. Судове доказування як комплексна, лінійна модель в судовому процесі§ 2. Належність, допустимість, достовірність та достатність доказів в сфері різних галузей процесуального права§ 3. Теорія вірогідності в сфері правових презумпцій та фікцій§ 4. Судові преюдиції, загальновідомі та визнані факти§ 5 Особливості механізму дослідження засобів доказування у судовому процесі