Глава 10. Способи урегулювання спорів в суді та роль доказів в такому процесі (Теорія доказового права: науково-практичний посібник (монографія), 2021)
§ 1. Способи вирішення та урегулювання матеріально-правових спорів в суді§ 2. Врегулювання спорів за участю судді та судова медіація як спосіб урегулювання різнопредметних спорів§ 3. Врегулювання колективних трудових спорів (конфліктів) у позасудовому та судовому порядках