Глава 12. Особливості доказування на стадіях апеляційного та касаційного провадження (Теорія доказового права: науково-практичний посібник (монографія), 2021)
§ 1. Особливості доказування на стадії апеляційного провадження§ 2. Особливості доказування на стадії касаційного провадження