РОЗДІЛ 2. ПОЗОВ ЯК КОМПЛЕКСНА КАТЕГОРІЯ: МАТЕРІАЛЬНИЙ І ПРОЦЕСУАЛЬНИЙ АСПЕКТ (Позов у цивільному процесі: теорія і практика: науково-практичний посібник, 2025)
2.1.Термін «позов» крізь призму його законодавчої регламентації 502.2. Теоретичний зміст поняття «позов»............................................ 552.3. Матеріально-правовий бік позову ............................................... 572.4. Позовна заява і скарга: їх аналіз крізь призму матеріального законодавства та співвідношення........................ 602.5.Процесуально-правовий бік позову ............................................. 662.6. Процесуальні елементи позову.................................................... 71