РОЗДІЛ 2. ПРАВОВІ ПОЗИЦІЇ ВЕРХОВНОГО СУДУ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ ЯК ІНСТРУМЕНТ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЄДНОСТІ СУДОВОЇ ПРАКТИКИ (Правові позиції Верховного Суду в кримінальному провадженні: монографія, 2024)
2.1. Поняття та ознаки правових позицій Верховного Суду ...312.2. Класифікація правових позицій Верховного Суду ...672.3. Особливості формування правових позицій Верховного Суду ...76