Глава 7. Структура процесуального доказування та причинно-наслідковий зв’язок між процесуальними діями і бездіяльністю та їх наслідками (Теорія доказового права: науково-практичний посібник (монографія), 2021)
§ 1. Структура процесуального доказування та доведення у цивілістичних галузях процесуального права§ 2. Доказова пряма та процес заповнення латентного простору§ 3. Доказування причинно-наслідкового зв’язку між дією чи бездіяльністю та їх наслідками