Глава 1. Доказове право як наука, його правова природа, система та місце в теорії права (Теорія доказового права: науково-практичний посібник (монографія), 2021)
§ 1. Доказове право як наука, його правова природа та місце в теорії права§ 2. Поняття засобів доказування та їх особливості