Глава 4. Правовий статус суду як організаційної основи в сфері процесуального доказування та суб’єкти доказового процесу (Теорія доказового права: науково-практичний посібник (монографія), 2021)
§ 1. Суд як організаційна основа у сфері процесуального доказування§ 2 Суб’єкти доказового процесу та тлумачення ними засобів доказування