Глава 18. Докази та доказування у справах про розірвання договору оренди землі сільськогосподарського призначення (Теорія доказового права: науково-практичний посібник (монографія), 2021)
§ 1. Засоби доказування у справах про розірвання договору оренди землі сільськогосподарського призначення§ 2. Особливості процесу доказування та оцінки доказів у справах про розірвання договорів оренди земель сільськогосподарського призначення